Kolin mökkiviikonloppu 14.-16.10. Ilmoittaudu nyt!

Ykköstyypin diabeetikko! Tule mukaan nauttimaan henkeäsalpaavista syksyisistä kansallismaisemista! Diabetesseura Plasma ja Joensuun Seudun Diabetes ry järjestävät yhteistyössä reipashenkisen mökkiviikonlopun 14.-16.10. Mökkeinä toimivat kaksi Niinilahden vierekkäistä mökkiä, Niinihiekka ja Rantahiekka. Mökkiviikonlopussa on luvassa reipashenkistä ohjelmaa, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa ja tietysti vertaistukea! Mökkeilemään mahtuu yhteensä 16 henkilöä. Viikonloppuun osallistuminen on maksullinen, mutta osallistuminen on edullisempaa Plasman ja Joensuun yhdistyksen jäsenille.

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Osallistuminen maksaa Diabetesseura Plasman tai Joensuun Seudun Diabeteksen jäsenille 40 euroa ja ei-jäsenille 65 euroa. Ilmoittaudu täällä! Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 16.9.! Mökkiviikonlopun ohjelma on räätälöity tyypin 1 diabetesta sairastaville.

Osallistumismaksu kattaa mökkimajoituksen, ruoan ja ohjelman. Ohjelmassa on luvassa mm. diabeteshoitajan luento, retki Ukko-Kolille ja luontokeskukseen (noin 3 kilometrin kävelymatka) sekä yhdistysten aktiivien järjestämiä ohjelmanumeroita. Tottuneemmat patikoijat voivat valita myös hieman haastavamman reitin. Retken lopuksi on mahdollisuus omakustanteiseen pulikointiin Koli Relax Spassa. Retki toteutetaan osallistujien toiveita kuunnellen.

Mökkiviikonlopun aikana ulkoillaan, nautitaan pimenevistä syysilloista, pelataan pelejä, vietetään mukavaa aikaa yhdessä ja kuullaan hieman asiaakin! Pyrimme organisoimaan mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä Joensuuhun. Joten ilmoitathan mikäli olet tulossa autolla ja jos kyytiin pääsee muitakin matkan varrelta.

Mökkiviikonloppu on reipashenkinen, joten nautitaanhan toisistamme selvinpäin.

Tarvitset mökkiviikonlopulle mukaasi iloisen mielen lisäksi:
– ulkoiluun sopivat vaatteet
– omat lakanat ja/tai makuupussi
– pyyhe ja muut henkilökohtaiset hygieniatuotteet
– hypoeväät ja herkut
– rahaa, jos haluat käydä Relax Spassa tai ostaa matkamuistoja luontokeskukselta

_DSC1935_SAM2870-2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *