Reipashenkinen mökkiviikonloppu Joensuussa 14.-16.10.

Mökkiviikonloppu lokakuussa! Diabetesseura Plasma ja Joensuun Seudun Diabetes ry järjestävät yhteistyössä reipashenkisen mökkiviikonlopun 14.-16.10. Mökkeinä toimivat kaksi Niinilahden vierekkäistä mökkiä, Niinihiekka ja Rantahiekka. Mökkiviikonlopussa on luvassa reipashenkistä ohjelmaa, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa ja tietysti vertaistukea! Mökkeilemään mahtuu yhteensä 16 henkilöä. Viikonloppuun osallistuminen on maksullinen, mutta osallistuminen on edullisempaa Plasman ja Joensuun yhdistyksen jäsenille.

Ilmoittautuminen avautuu viikon kuluttua! Ilmoittaudu nyt!

Mökkiviikonlopun aikana ulkoillaan, nautitaan pimenevistä syysilloista, pelataan pelejä, vietetään mukavaa aikaa yhdessä ja kuullaan hieman asiaakin! Pyrimme organisoimaan mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä Joensuuhun. Joten ilmoitathan mikäli olet tulossa autolla ja jos kyytiin pääsee muitakin matkan varrelta. Ilmoittautuminen avautuu tosiaan ensi viikonloppuna! Kannattaa seurata Plasman Facebook-sivua ja vaikka tilata sivun kaikki päivitykset, niin saat tiedon heti. Mökkiviikonloppu on reipashenkinen, joten nautitaanhan toisistamme selvinpäin.

Jäseneksi kannattaa nyt liittyä, sillä mökkiviikonlopun alemman osallistumishinnan lisäksi voit ennakko-ostaa ensi viikonloppuna Diabeteskalenteri 2017! Ennakko-ostolla varmistat, että saat rajoitetulla painoksella varustetun kalenterin itsellesi.

mökkiviikonloppu ja ruskapuu mökkiviikonloppu ja makkaranpaistoa

 

Nähdään mökillä!