Osallistu diabetestutkimukseen!

Hei ykköstyyppiläinen, osallistu diabetestutkimukseen!🙏 Åbo Akademin tutkijat haluavat selvittää ykköstyyppiläisten diabetekseen liittyvän tiedon hankintaan ja käyttämiseen liittyviä asioita. Tässä tutkijoiden viesti:

Olemme informaatiotutkimuksen alan tutkijoita Åbo Akademista ja haemme haastattelututkimukseen nuoria aikuisia (18-29-vuotiaita), joilla on diabetes ja jotka ovat kiinnostuneita jakamaan näkemyksiään ja kokemuksiaan diabetekseen liittyvästä tiedonkäytöstään. Tutkimuksen tarkoituksena on saada enemmän tietoa siitä, miten ja miksi henkilöt joilla on diabetes saavat/hankkivat ja käyttävät diabetekseensa liittyvää tietoa, tai mahdollisesti jopa välttävät tällaisen tiedon saamista. Kyseessä on projekti, joka toteutetaan sekä Suomessa että Skotlannissa. Haastattelu tehdään tulevan syksyn aikana (loka-marraskuun aikana) etänä esim. Skypen, Zoomin tai vastaavan sovelluksen kautta. Haastatteluun on hyvä varata aikaa puolesta tunnista tuntiin. Jos kiinnostuit asiasta, ilmoittaudu haastattelun

verkkolomakkeella https://survey.abo.fi/lomakkeet/12845/lomake.html Voit ilmoittautua myös soittamalla meille tai sähköpostitse.

Gunilla Widén, professori, gunilla.widen@abo.fi, puh.: 050-4053255

Kristina Eriksson-Backa, dosentti, kristina.eriksson-backa@abo.fi,  puh.: 046-9216496

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *