Lähde mukaan Eräviikonloppuun Nuuksion kansallispuistoon!

Diabetesseura T1D ry järjestää 24.-26.5.2019 erähenkisen vertaistukiviikonlopun aidossa eräkämpässä Nuuksion kansallispuistossa Espoossa. Mukaan mahtuu 6 eräilijää ja osallistumiskustannukset ovat 26 euroa/hlö.

Eräviikonloppu sisältää yhdessäoloa vertaisten ykköstyypin diabeetikoiden kanssa, Suomen luontoon tutustumista sekä siitä nauttimista. Tapahtumaa varten varattu majoitus sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa Espoossa, Ruuhilammen rannalla. Oravankolo on aito eräkämppä, ja se käsittää varsinaisen kämpän ja erillisen saunarakennuksen. Kämpän läheisyydestä löytyvät puuvaja, varasto ja kuivakäymälä. Oravankolossa majoittuu kerrossängyissä 6 henkilöä. Lähimmältä parkkipaikalta Kattilasta on kävelymatkaa noin 4 kilometriä.

Tapahtuma kestää perjantai-illasta sunnuntai aamupäivään. Alustava ohjelma on seuraava:

  • Perjantaina saapuminen, vapaata illanviettoa ja saunomista
  • Lauantaina patikkaretki lounaalle Suomen luontokeskus Haltiaan, patikointimatka noin 10 kilometriä/suunta, tutustuminen Haltian näyttelyihin, illallinen eräkämpällä, vapaata illanviettoa ja saunomista
  • Sunnuntaina aamupalan jälkeen kotimatkalle.

26 euron osallistumismaksuun sisältyy majoitus, ruokailut (2x iltapala, 2x aamupala, lauantain lounas ja päivällinen) sekä sisäänpääsy Suomen luontokeskus Haltian näyttelyyn. Yhdistys ei kata matkakuluja, mutta yhteiskyytejä järjestetään mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan.

Eräviikonloppu on tarkoitettu ainoastaan Diabetesseura T1D ry:n jäsenille. Jäsenyys tarkastetaan noin viikon kuluttua ilmoittautumisesta, joten ehdit liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoittauduttuasikin! Ilmoittautuminen on sitova. Saat viikon sisällä ilmoittautumisestasi tiedon mahduitko mukaan eräviikonloppuun.

Ilmoittaudu tästä!