Diabetesseuran Tontturalli tulee! – Anna lahja, vastaanota lahja – jaa joulumieltä!

kuvassa on joulupukkipiirroshahmo

Diabetesseura T1D ry järjestää ensimmäistä kertaa Tontturallin! Ulkomailla Secret Santa -nimellä tunnettu toimintatapa tarkoittaa sitä, että jokainen osallistuja hankkii ja lähettää toiselle osallistujalle joululahjan. Kaikki osallistujat pääsevät siten jakamaan ja vastaanottamaan joulumieltä.

Miten pääsen mukaan Diabetesseuran Tontturalliin?

Lähetämme viikon kuluttua kaikille Diabetesseuran jäsenille sähköpostilla linkin ilmoittautumislomakkeelle. Lomakkeella kysytään osallistujan yhteystiedot sekä tietoa kiinnostuksen kohteista ja allergioista. Kun ilmoittautumisaika on ohitse, jokainen ilmoittautunut saa toisen ilmoittautuneen tiedot. Kaikki tiedot, mitä kirjoitat ilmoittautumislomakkeelle, toimitetaan sille osallistujalle, jonka tehtävänä on toimittaa sinulle lahja. Näiden tietojen turvin lahjan antaja voi miettiä kivan lahjan, paketoida sen ja lähettää sen postitse lahjan vastaanottajalle.

Lähetä joululahjasi vastaanottajalle viimeistään 19.12.2019. Ota huomioon, että lahjan hankkimisesta ja postittamisesta tulee sinulle kuluja. Ilmoittautumalla mukaan Tontturalliin sitoudut toimittamaan joululahjan parillesi. Tontut tietävät kyllä, jos lahja jää postittamatta.

ÄÄK! En ole Diabetesseuran jäsen!

Ei hätää, ehdit vielä liittyä jäseneksemme, kunhan teet sen maailman diabetespäivään 14.11. mennessä! Jäseneksi liittyminen kannattaa muutenkin, sillä kaikki liittyneet saavat samalla hinnalla tämän ja ensi vuoden jäsenyyden. Jäsenlasku lähetetään alkuvuodesta 2020.

Jäsenmaksulla saat jäsenhinnat yhdistyksemme tapahtumiin, ensi vuoden Ykkönen-jäsenlehden sekä paljon muita jäsenetuja!

Diabetesseura T1D ry:n rooli Tontturallissa on yhdistää lahjan antajat ja lahjan vastaanottajat. Jokainen ilmoittautunut pääsee antamaan ja vastaanottamaan lahjan. Diabetesseura ei ota vastuuta lahjojen toimittamisista, vaan jokainen osallistuja huolehtii itse omasta lahjastaan.

#tontturalli2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *