Plasmalle slogan?

Suunniteltiin hallituksen kanssa Plasmalle flyer-tyyppistä esitettä, jossa olisi vain logo ja nimi, slogan ja verkkosivuston osoite. Mietittiin sitten, että mikäs meidän slogani voisi olla. Mistä ihmiset voisivat muistaa meidät? Olemme ykköstyyppiläisille tarkoitettu valtakunnallinen yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan edistämään muun muassa jäsentensä keskinäistä vertaistukea, ottamaan kantaa diabetekseen liittyviin asioihin ja varmistamaan, että jäsenemme pystyvät hoitamaan diabetestaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ei kuulosta kauhean sloganmaiselta!

Toistaiseksi toimintamme on vielä pientä, mutta tavoitteenamme on ensi vuonna kehittyä roimasti ja aloittaa aktiivisesti tapahtumien ja aktiviteettien järjestäminen. Facebookin keskusteluryhmän jäsenet ovat organisoineet vakiokahveja Helsinkiin ja onpa mökkiviikonloppuakin mietitty. Plasman tavoitteena on tuoda soppaan ainakin yksi lusikka lisää. Yhdistyksen kautta tapahtumien järjestäminen onnistuu varmasti vähän jäsentyneemmin ja jos saamme ulkopuolista tukea tapahtumien organisointiin, niin osallistumishinnatkin pysyvät kurissa.

Mutta entä se slogan?! Muistuipa mieleen jonkun taannoin Plasmasta käyttämä luonnehdinta, joten siitä se idea sitten lähti. Miltä kuulostaisi?

plasma

Ei vaan slogani on vielä etsinnässä, ehdotuksia otetaan vastaan! Parasta slogania ehdottanut saa hyvän mielen ja loputtoman kiitollisuutemme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *