SIIRRETTY Diabetestreffit 2020

TAPAHTUMA ON SIIRRETTY, UUSI AIKATAULU ILMOITETAAN MYÖHEMMIN.

Hyvinvointi on meille kaikille tärkeää, tänä päivänä jopa aiempaa enemmän. Vaikka tämänhetkinen koronavirustilanne haastaa meitä kaikkia monilla tavoin, suunnittelemme jo tulevaa ja yhdistyksen syksyn tapahtumia positiivisin ja toiveikkain mielin. Tapahtuma toteutetaan, jos vain suinkin mahdollista. Tällä hetkellä lokakuun tapahtumat näyttävät mahdollisilta.

Mistä koostuu hyvinvointi? Tule hyvän olon etsintämatkalle Hämeenlinnaan!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu ainakin mielen hyvinvoinnista, liikkumisen ilosta ja oikeasta ravinnosta. Jäsenistömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi Diabetesseura T1D ry järjestää Diabetestreffit -hyvinvointiseminaarin 3.-4.10.2020 Hämeenlinnan kylpylähotelli Scandic Aulangolla. Viikonlopun teemana on “Tyypin 1 diabetes ja hyvinvointi – olet miten voit!”, ja teemaan liittyen tarjolla on luentoja, vertaistukea ja vinkkejä sekä tietysti mahdollisuus omatoimiseen hyvinvoinnin edistämiseen.

Viikonlopun luennot käsittelevät teemaa monesta eri näkökulmasta, tarkoituksena tuoda sinulle uudenlaisia työkaluja ja motivaatiota oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Älä huoli jos et ole superdiettaaja/-liikkuja/-hyvinvoija, haluamme luoda tapahtuman, jossa kaikkien olisi mahdollista löytää vinkkejä omaan hyvinvointiinsa ja lisämotivaatiota hyvissä päätöksissä pysymiseen.

Alustava ohjelma:

Luvassa on kattava teoriapaketti hyvivoinnista unohtamatta hotellin tarjoamia käytännön harjoittelun mahdollisuuksia! Luentosessioiden jälkeen voit treenata hotellin salilla tai rentoutua kylpylässä, tähän on varattu ohjelmasta erikseen aikaa! Tapahtuma alkaa lauantaina klo 11.00 lounaalla, ja päättyy sunnuntain uloskirjautumiseen ja lounaaseen noin klo 12.

(aikataulu tarkentuu ennen tapahtumaa 😉, pidätämme oikeuden muutoksiin)

LA 3.10.2020

Noin kello 11:00 aloitus yhteisellä lounaalla


Ensimmäinen puheenvuoro: Jenni Saloranta, diabetespsykologi, Diabetes Mielessä


Kahvitauko


Toinen puheenvuoro


Pidempi kahvitauko, majoittuminen


Kolmas puheenvuoro/liikuntasessio


Rentoa yhdessäoloa ja mahdollisuus hyödyntää hotellin kylpyläosastoa, kuntohuonetta ja vesijumppia (hotelliasiakkaille maksuttomia)


Noin klo 19:30 omakustanteinen illallinen

SU 4.10.2020

Hotellin buffetaamiainen


Kolmas puheenvuoro: Tyypin 1 diabeetikoiden kokemuksia hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen vaikutuksista verensokeritasapainoon. Janne Makkonen, valmistuva ravitsemustieteen opiskelija


Hyvinvointiseminaarin päätös


12:00 uloskirjautuminen & lounas

Osallistumismaksut:

  • Diabetesseura T1D ry:n jäsenet 86 €
  • Muut diabeetikot ja diabeetikoiden seurassa saapuvat 106 €. Myös ei-diabeetikot ovat tervetulleita mukaan.
  • Hinta sisältää seminaariohjelman (mukaan lukien kylpyläosaston itsenäisen käytön), majoituksen la-su, lounaan sekä lauantaina että sunnuntaina, kokouskahvit sekä runsaan hotelliaamiaisen. Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa, yhden hengen huone saatavilla lisämaksusta (43 €).

Ilmoittaudu mukaan maksamalla varausmaksu (jäsenet 30 €, muut 50 €) verkkokaupassamme viimeistään torstaina 30.7.2020. Loppulasku lähetetään perjantaina 31.7.2020 eräpäivällä 14.8.2020, tarkistamme jäsenalennukseen oikeuttavat jäsentiedot jäsenrekisteristämme. Varausmaksun maksaminen = sitova ilmoittautuminen. Varausmaksu palautetaan esimerkiksi lääkärintodistusta vastaan.

Tervetuloa voimaan hyvin Aulangolle!