Sääntömääräinen kevätkokous 2016

Diabetesseura Plasman kevätkokous pidetään tänä vuonna Hämeenlinnan Sokos Hotel Vaakunan ravintolassa lauantaina 9.4. klo 18.30 alkaen. Paikalle pääsee kätevästi esim. junalla sekä Tampereen että Helsingin suunnasta.

Kokouksen esityslista:

 1. kokouksen avaus
 2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
 3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien tarkastuskertomus
 6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 7. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Kokouskutsu on lähetetty jäsenille sähköpostitse tänään. Viestissä on linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Kokoukseen voi osallistua myös ilmoittautumatta, mutta pöytävaraus mitoitetaan ilmoittautumisten perusteella.

Seuran toiminta perustuu vapaaehtoisten työpanokseen ja mukaan kaivataan uusia aktiiveja. Tällä hetkellä tarvetta on erityisesti käytännön toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Kevätkokous – ja seuran muut kokoukset muutenkin – on mainio tilaisuus tutustua muihin jäseniin. Tervetuloa kokoustamaan!

2 kommenttia artikkeliin ”Sääntömääräinen kevätkokous 2016

 1. 1) Jäsenyys jossakin diabetesyhdistyksessä ei riitä, vaan on vielä liityttävä Plasmaan?
  2) Voiko Plasma työskennellä rohkeasti VHH-ruokailun puolesta, vai kuljetteko vain ”virallisen” hoitosuosituksen tietä?
  3) Onko mielestänne tasapuolista ja riittävää, että kaikille eläkkeellä oleville 1 diabeetikoille on varattuna yhteensä 5 päivää (10.-14.10.) diabetesliiton kurssikalenteriin?
  4) Onko mahdollista, että Plasman toimintaa kehitetään niin, että se järjestää 1 diabeetikoille kursseja, joissa on mukana myös vaihtoehtoisia tapoja hoitaa asiaa?

  1. Hei Jorma!

   1) Mitä tarkalleen tarkoitat? Plasma on yksi monista diabetesyhdistyksistä Suomessa. Siihen liittyminen on vapaaehtoista. Liittymällä Plasmaan saa myös Diabetesliiton jäsenyyden.

   2) Plasma ei työskentele minkään yksittäisen ruokavalion puolesta tai sellaista vastaan.

   3) En tiedä – en ole perehtynyt itse tähän asiaan. Jos kurssitarjonnassa on mielestäsi puutteita ja parantamisen varaa, voisit vaikka kertoa niistä tarkemmin sähköpostitse (mika@sokeriseuranta.fi). Välitän viestisi Diabetesliiton suuntaan.

   4) Erilaiset verkkokurssit, -luennot ym. ovat kyllä jatkuvasti mielessä Plasman toiminnan suunnittelussa. Niiden aihepiirit ym. asiat riippuvat ihan siitä, ketä niitä on tekemässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *