Jäsenten ryhmä Facebookissa

Facebookissa on Diabetesseura Plasman jäsenille tarkoitettu keskusteluryhmä. Sen tarkoituksena on olla helppo tapa aloittaa keskustelu tai heitellä ideoita Plasman toiminnasta.

Ryhmä on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta vaihtui vasta äskettäin salaisesta ryhmästä suljetuksi ryhmäksi. Salattu ryhmä oli hallinnallisesti vaikea, ja koska se ei näkynyt Facebookin hakutuloksissa, ei monikaan edes tiennyt sen olemassaolosta. Suljetun ryhmän kanssa on helpompaa; sinne voi jokainen laittaa liittymispyynnön omatoimisesti, mutta keskustelut näkyvät silti vain ryhmäläisille. Kannattaa toki huomata, että ryhmän jäsenlista näkyy kenelle tahansa Facebookiin kirjautuneelle. Tämä voi paljastaa jäsenyytesi Plasmassa. Ei siitä tietenkään mitään haittaa ole, mutta asia hyvä tietää.

Ryhmään pääsemisen edellytyksenä on, että nimesi näkyy Plasman jäsenluettelossa. Maltathan siis odottaa, että ryhmän ylläpitäjät ehtivät tarkistaa asian. Jos olet uusi jäsen, saattaa jäsenlomakkeen täyttämisestä mennä kiireellisinä aikoina parikin arkipäivää, ennen kuin nimesi päätyy jäsenluetteloon.

Eronneita jäseniä poistetaan ajoittain. Emme kuitenkaan pysty takaamaan, että ryhmä on jatkuvasti ajan tasalla. Kannattaa siis muistaa, että kyseessä on epävirallinen, vapaamuotoinen ja vapaaehtoinen ryhmä – kaikki tärkeät tiedotteet tulevat myös Plasman verkkosivuille (tähän blogiin) ja lähetetään jäsenille sähköpostilla.

Tule mukaan FB-ryhmään

Liity Plasman jäseneksi